Hverdag i den gamle trædemølle på ny

Så er det hverdag igen, det er næsten lidt som den gamle julekalender, med Flemming og Birit, der heder jul i den gamle træde mølle. Endelig burde jeg finde en måde at rede vores mange bærbar i Logica Danmark mod den rene ulykke og kryptere alle deres data, men jeg kan ikke rigtig samle mine tanker. Det hele spøger i hovedet på mig alt fra der ikke var mere mælk i kantinen til kaffen her til morgen og helt frem til december januar, hvor jeg skal være væk fra det hele i 6 uger. Har også fundet udad jeg har brug for et kursus i SELinux, ikke at man ikke kan komme langt med google og ordet HOWTO, men det er bare ikke helt nok når man er oppe imod ondskabene selv, i form af Oracle og alt det onde de står for. End god udfordreende kollega indgav sin opsigelse i går, hvilket fik min lille verden til at stå stille i 5 minutter, for igen at genoptage min kamp mod bits og byter, denne gang i form af en tusse gammel SAN skuffe, der skulle monterer på vores næsten lige så tusse gamle TSM backup system, endnu en halv dag direkte i lokumnet. Samtidig har jeg fundet ud ad det koster mere at komme til Stockholm end London, en lille ting jeg har meget svært ved at se fornuften i. men sådan er det nok bare, man må jo heller ikke glemme at der er rejseforbud i hele Logica, endnu en af de ting jeg ikke fatter en meter af, når man tænker på vor internationale vi udgiver os selv for at være, og når nu Red Hat ikke lige kommer forbi Danmark hverdag, med de kurser jeg gerne vil have, er det ikke så nemt længer. Jeg mangler virklig gejstsen for tiden, det er som om jeg har en million ting jeg heller vil end det jeg gør, og nå jeg så forsøger mig med at opmuntre mig selv, ved at lave det jeg alleer mest har lyst, dog stadig arbejdes relateredet, skal jeg hele tiden være opmærksom på at jeg ikke forsømmer de daglige rutiner og og alle rutinens mange markværdigheder, med protieringer og sure bruger der ikke kan forstå hvorfor de ikke lige kan komme forrest i køen bare fordi de lige mangler nogle administrator rettigheder på deres møg Windows XP kasser, som køre lagsommer en det burde være tilladt. Hvilket jeg er sikker på at F-Secure PGP og generelt M$ produkter som Office ikke ligefrem hjælper med at nedbringe. Hvorfor er vi ikke allerede alle sammen konvertere til GNU Linux som arbejdsstation, hvorfor er der stadig kæmpe flok blinde fjolser der ude i denne lille verden kaldet Jorden, som ikke en gang har hørt ordet GNU eller Linux og frihed? Hvor ville verden bare være et beder sted hvis alle brugte åben software. Tror virkelig det ville få verden til at snore rundt i et hidtil ukendt tempo, og tænk en gang hvor lang mere fremme vi ville være på teknologi siden hvis alle kunne prøve, gøre, skrive og bruge m.m. lige hvad de havde lyst til. tror virklig at total åbenhed ville forandre verden og gøre den et beder sted at leve. Så alle der læser denne lille blog, gør nu noget ved det, for din og din næste skyld.

Share

Comments are closed.