Så lykkes det… Jeg gik igennem hele kurset til VCP 

Så lykkes det, jeg kom igennem 4 dages VM-Ware 3.0.1 kursus uden at smadder hele sættet, ved at fjerne LUNs. Hvad er så det næste? Jo først skal vi have vores ESX 2.5 miljø over at køre ESX 3.0.1, hvad det så må medføre af problemer og erfaringer. Det hele skulle gerne ende i succes og en fed ture til København med påhæng. Tror så det næste bliver et forsøg på at tage VCP eksamen, instruktøren troede heldigvis på mine evner og sagde jeg nok skulle bestå den, men ville dog anbefale mig at læse den Blue Print på VCP eksamen han ligger inde med J. Ellers er det min kommende fremtid inden for IBM ’s TSM verden. Håber en certificering i TSM kan medføre en støre forståelse for backup ’ens verden, og hvordan man kan ligge så meget tiltro i et sort kosteskab med bånd, som efter sigende skulle indeholde ens virksomheds mest kostbare data. Håber mine 2 venner fra VCP kurset, som kom fra Løgstørrør, har haft held i sprøjten og opdaget at kosteskabet faktisk kunne leve op til sit ry, som en ven i nød. En anden spændende ting er jo RedHat 5 J (jubii) med indbygget XEN… det bliver spændene at lege med. Man kan nu sige meget men RedHat forstår det med at udgive software, en lille detalje som den 14 marts (Einstein ’s fødselsdag) den er sgú da planlagt J… Tror nu ikke jeg vil skrive noget særlig om Redhat 5 i denne lille blog, men vende grusom tilbage med en blog kun om RedHat 5 og mine erfaringer. Hvad det angår Cybercity tror jeg snart de får sparket. En tekniker fra verdensmester i bondefangeri firmaet ringet til mig i dag, og oplyste mig tørt at de ikke kan levere udstyre både med firewall og efterlade brugeren med et WEB interface til administration, eller for den sags skyld brugerens/ejerens mulighed for at lave portforwarding… Nu må vi se, det ville da være skønt hvis vi en gang for alle kunne sparke så hård til Cybercity at de kunne mærke det.

Lad mig slutte med at takke alle deltager på det overståede kursus for nogle fede 4 dage i VM-Wares tegn.

Share

Comments are closed.