Status rapport fra det indre København

Ferie, ferie, ferie 🙂 så blev det endelig ferie, og vi tog af sted til København, for at hygge os, og nyde vores første bryllups dag. Jeg tror der er en der har holdt hånen over os, for vejret har været fantastisk. Desværre er der også mange andre der mener vejret er til strøgtur og ferie, vi er i alt fald ikke alene her over :-). I går var så vores 1 års bryllupsdag, og vi skulle åbne vores fine kasse med hilsner fra alle gæsterne til vores dejlige dag, sidste år i august. Mens vi hyggede os med boblevandet, skiftes vi til at læse de mange hilsner op. Det var en følelses rig oplevelse. Specielt min lille bror havde skrevet en fantastisk sød hilsen, som jeg vil citere her.
”Et år er nu gået Dennis og Gitte. Jeg din lillebror skriver nu at en dag vil Gitte komme til dig og spørge hvad du holder mest af hende eller livet derpå vil du svare livet for Gitte er dit liv.
Hilsen Casper”
Mange tak for den utrolige flotte hilsen, den luner inden i. Håber også du en dag finder livet, men forhast dig nu ikke.
Ellers går ferie jo desværre altid stærkt, tror ikke det bliver sidste gang vi vil benytte os af, at vi kan låne denne lejlighed af Region Midtjylland, men mon ikke det først bliver om et par år eller 2. I dag går turens så til Hillerød, hvor vi skulle havde set Frederiksborgs slot, og slotsarkaderne, desværre har Gitte revet sig en snue til i løbet af natten, så vi har desværre måtte udskyde shoppe turen, og fokuserer på vores aften besøg i store Lyngby, a mon ikke hun kommer sig, jeg har i alt fald hældt kamillete med honning på hende hele morgenen, og hun er da også lige kommet på benene. Nu kan hun også kommandere med mig igen 🙂 så det kan kun går den rigtige vej her fra. I går var vi så på den store shoppe tur, eller som nogle vil kalde det strøgtur, det var hårdt for kreditkort og bentøj, men vi klarede det. I søndags var vi i Københavns zoo, og i lørdags var vi på Bakken hvor vi var inde og se cirkusrevyen, for fuld musik, først en lille 3 retters luksus menu og så ind og røre lattermusklerne. Jeg har lige et par billeder fra vores oplevelser indtil hvider…


Udsigten fra lejligheden… Yep det er Rådhuset du kan se i det fjerne… Centralt ik?


En Ferie ramt Dennis 🙂


Yeps det var på Bakken…

En legesyg sne bamse i Københavns zoo


En kamel, eller en indfødt Københavner.. 🙂

Fortsag rigtig god dag til alle 🙂

Mange varme Hilsner
Dennis

Share

Comments are closed.