En på opleveren med et strejf af melankoli

Nu er det jo ikke meningen at man altid skal skrive noget negativ på ens blog, så derfor vil jeg prøve at være positiv, for endelig så er jeg et meget positiv menneske, når der altså ikke lige er noget der går mig imod. Julen er overstået, og hverdagen er kommet, eller er den? Tjaa hvis man kan kalde det hverdag, at der den ene dag er total trafikkaos og den næste er ryddeligt og lunt som en sensommer morgen i august. Det må vi nok desværre vende os til, det er som om at alle årstider lige er forsinket en måned eller halvanden. Julen og nytåret 2006 til 2007 har nok været det mest specielle og anderledes jul og nytår jeg har oplevet i hele mit liv. Jeg har haft rigtig flotte og inspirerende oplevelser, ikke mindst den oplevelse jeg nok husker bedst, som jeg fik sammen med 150.000 andre mennesker ved Themsens over for London eye da vi i 2 stive timer stod og hoppede og dansede mens vi alle ventede på nedtællingen til 2007, og tro mig den kom, sammen med et brag af 10 minutters uafbrudt fyrværkeri, jeg ikke en gang vil prøve at beskrive. (Der ligger en film inde på www.youtube.com jeg kan anbefale). Jeg har samtidig med min glade oplevelse, desværre måtte sande, at hunde ikke lever lige så længe som mennesker. Det kom som et chok for mig og min nærmeste familie, at vores Dalmatiner gennem 10 år, ved navn Perle fik konstaterede meget kraftig diabetes og måtte aflives onsdag den 10. januar. Den sov stille ind præcis kl. 12:00. Ære være Perles glade sind og minde til evig tid. Det er altid hårdt at miste noget man holder så meget af… Nå det så er sagt vil jeg rette blikket frem efter mod de kommende lyse tider, og de glæder man kan vente sig i 2007. Ikke mindst vores bryllup den 18. August på Sallingsund færgekro.

Jeg havde en gang en folkeskolelære der altid sagde ”Det er ingen sag at skrive negativ, den virkelige udfordring er at skrive positiv”

Share

Comments are closed.