En stille tid

Her i en stille stund på Bakkedraget, mens Alexander sover, tror jeg, jeg kan snige en blog ind

Store nyheder

Der er sket rigtig meget de sidste 5 måneder, bl.a. er jeg blevet far til en søn :-). Han heder Alexander og er en rigtig lille guldklump, selvfølgelige på nære når han ikke vil sove, eller har skidt det hele et langt stykke, men det må man jo nok tage med… Lige nu sidder jeg i sofaen på Bakkedraget, mens Gitte og Ole er nede i byen, hvor bl.a. Gitte havde hørt et rygte om udsalg i H&M… åh åh… Bare plastik kortet ikke smelter… are hun har jo sin far med, så mon ikke han kan hjælpe med at holde igen.

Vores guldklump

Alexander Appelon Nielsen

Mindre nyheder

Jeg kan nu stolt sige, at jeg har kørt Fedora Linux på min bærbar siden November 2009, og har lige installerede Fedora 13, selvfølgelige er det 64 bit, man skal jo have fuld udbytte af sin CPU… Det er nok en af de større skridt jeg har taget i forbindelse med IT, men også den bedste jeg nogensinde har taget, Som jeg også fortalte om på min Engelske blog, har der selvfølgelige været en del udfordringer, men ingen jeg ikke har kunne løse, endnu.
En af de bedste ting ved denne verden, er alle de millioner og millioner af programmer man har fri adgang til igennem sit pakke styrings program. Ikke længer noget med at drive hvileløs rundt på Internettet og google i flere timer for at finde software, for måske endda at blive spist af med en købe udgave, for at konvertere video filer til f.eks. min telefon. (ffmpeg do the job)… Ja, ja jeg ved at den også findes til Windows, men når man køre det leder man som regel efter noget grafisk værktøj til den slags. Ellers er der ikke meget til overs end, at sige (Compiz is so cool) og gør min arbejdsdag til en fornøjelse.
Nå nu begynder der, at komme lyde via baby alarmen… Havde aldrig troede, at radio kommunikation kunne få så stor en indflydelse på mit liv, men det er nok bare en af mange nye ting, som man skal vende sig til. Selvom den virkelig kan virkelig kan være en træls sag, men det ville være endnu være hvis man ikke havde en
Share

Comments are closed.