Så er det ferietid

Så er der præcis 2½ time til jeg daffer afsted på ferie… Inden du spørg hvor jeg skal hen, lad mig svare kort. Jeg skal hjem og være far på fuldtid. Som en smagsprøve på mine 6 ekstra ugers barsel, til december, skal jeg bruge min ferie på at hygge med Alexander og Gitte, hvilket betyder tid, til at se tegnefilm med ham om morgene, og slappe af med Gitte om aftenen. Jeg ved af erfaring, at der altid går en hel uge før jeg rammer mit ferie gear, det er lidt lige som at skifte i 3 når man vil ramme 5… Det er voldsomt og usund for krop og sjæl, men at komme ned i fart gør altid noget godt for ene i den sidste ende.

Jeg har brugt de sidste 2 uger på arbejde i total stilhed fra forstyrende elementer som bruger og dagligdags arbejde, og lukkede mig selv helt inde i min egen lille verden, hvor jeg har arbejdet med det jeg havde aller mest lyst til, og kun taget det der der absolut ikke kunne vente til afdelingen er tilbage på fuld blus. Dog uden at efterlade bruger i stikken. Jeg har formået at få lavet et installations miljø der benytter gPXE som er et menu system til at lave kickstart installationer af GNU Linux systemer. Et mål jeg har haft længe, men aldrig rigtig har kunne finde tiden til, da det faktisk har taget længer tid at få i luften end det ville tag mig at installere 4 GNU Linux systemer manuelt. Men det er jo klart det vil give mig en besparelse på installations tiden i fremtiden, plus jeg tænker på det som en nødløsning for mig, men jeg er på 6 ugers barsel.

Som jeg skrev i min forrige blog post, er jeg samtidig fanget i et lydspil. Jeg er af afveje begyndt at lytte til den Engelske udgave af Mellinium trilogien  af Stig Larsson. med afveje mener jeg, at jeg hørte så meget godt om en lydbog med navnet The Gitl With the Dragon tattoo, hvilket jeg overhoved ikke anede havde noget med Stig Larsson at gøre, og forsøgte derfor at lytte lidt til den Fandt så udad på 3 dagen, at det faktisk var bogen med den danske title  “Mænd der hader kvinder” som Gitte havde læst i 2009. Jeg forstår godt alt den positive omtale den har fået, den er virkelig spænderne, og som jeg skriver denne blog, er jeg kommet til den sidste bog i trilogien, som jeg er 1/3 igennem. Jeg havde håbet at færdigøre dem alle sammen inden ferie, men det kanjeg desværre ikke nå.

Jeg har oplevet den utrolige kraft lydbøger har, i form af den ensomhed man rammer når lydbogen ruller igennem hoved på en. Jeg havde endelig regnet med at jeg kunne arbejde 100% mens jeg lyttede, men den tanke måtte jeg hurtig slippe, egentlig burde man låse sig selv inde og lytte til lydbøger, for der efter at kommer tilbage mentalt og fysisk  til den rigtige verden. Og nogle mente at rollespil i 90 ‘erne var farligt ….. Hvá skidt, jeg mangler 12 timer for at være færdig, hvordan jeg skal finde dem i min ferie er jeg ikke helt klar over. men håber ikke jeg må vente med de sidste 12 timer i 3 uger.

Vi ses om 3 uger…. Hvem ved måske får jeg skrevet en post eller 2 i de næste 3 uger,,,

Share

Comments are closed.