Sommerferie er en hård omgang

Så nåde jeg min sidste uge af min 3 ugers ferie, som altid, føles det som om den er skudt forbi med lysets hast, Hvad har vi så nåede i de første 14 dage, ja ser du, der kommer jeg lidt til kort, for kan ikke rigtig huske det, men om det er en god ting eller ej skal jeg lade stå ubesvaret, men hvad jeg kan huske er et besøg hos mine forældre i Gjellerup lørdag, hvor vi havde en rigtig dejlig dag, farmor og farfar samt Alexander

og så at vi havde besøg af min svigerfar og hans bror der klippede hækken for os i går, hvilket var hårdt tiltrængt.

Svend i Fuldgang med vores hæk

I dag gik turen så nord på til Thy, hvor Oldemor Tove og Oldemor Inger står for skud, først var vi på besøg i Hundborg, og i morgen skal vi til Fijiterslev hvor oldemor Inger skal have et besøg, ud over det har jeg skrevet mig for et par computer det tænger til en kærlighånd, men ellers bare afslapning.Oldemor og Alexander DMI har varslet kuling i nat, og vinden og regnen pisker ned over Thisted, lidt sære at tænke på det faktisk er sommerferie vi holder :-). Men det har nu også sin charme, at sidde stille og lytte til vinden og regnen mod ruderne, mens øjneene hviler på babyalarmen, der giver et stille skrat fra sig nu og da. Jo Alexander er dygtig til at sove om natten…

Der har desværre ikke været tid til det store teknik sjov, eller spil, der har faktisk været noget hele tiden, dog har jeg forsøgt at få set lidt amerikansk TV serie nu og da. Faktisk er jeg startede på Fringe, som er en god afløser for X-Files dog uden at være det samme på nogen måde. Det er altid godt med lidt kreativ videnskab.

Share

Comments are closed.