Det kalder jeg Luksus

I går var vi på VIP tur med Magirus. Det hele startede med en luksus busser, der fragtede os over golden gate bridge til en villa kvarter på bakke med udsigt over hele bugten.

Selve huset, eller slottet, passer nok beder, var vurderede til 18,5 millioner $, Selvfølgelige til salg hvis man lige stod og manglede et sommerhus i San Francisco. Når man stod på den hyggelige tresse med Alcatraz og bay bridge i øjnene og sippede de omhyggelige rystede cocktails, var det lidt som at være med i en Hollywood film. Forsøgte at fotografere den ekstreme udsigt, men den var så overvældende, at det var meget, meget svært at få det hele med. Her er 3 af billeder jeg tog.

Efter en total fuldendt middag, gik turen til XYZ som efter Magirus ’s direktør skulle være det bedste cocktail sted i byen, hvor festen fortsatte langt ud på natten.

Dagene flyver bare af sted, men det er som om kroppen ikke helt er med, om det er det genstridige jetlag eller den usunde livsstil, der gør det ved jeg ikke rigtig endnu, men har hørt noget om at kroppen kan justere sig med en time om dagen… hvis det er sandt, så skulle mit corpus være på plads på fredag hvor vi skal hjem om morgenen/ torsdag nat… Total dårlig stil 🙂

Share

Comments are closed.