Jetlack er en BEEP

Jame så er jeg kommet til San Francisco, og selv om jeg skrev i mim sidste blog, at nu var der nok ikke mere der kunne gå galt. Det første der skete da jeg kom til lufthavnen og mødtes med de andre, var at man lige skulle hitte udad hvem der var hvem, og det var sådan set også OK, men så begyndte Kristian fra Macgerius at dele billetter ud, og den første der sagde til ham at han ikke havde fået nogen bilet endnu, fik den stakkels Kristian til at blive helt hvid i hoved, for der var vist ikke så mange flere der skulle have udleveret bilet, men heldigvis fandt Kristian den. Jeg gjorde som altid lidt grin med ham, for jeg viste at jeg havde mailede meget med Kristian, om det med mit navne skifte, og det med bilet og pas, og ikke på noget tidspunkt havde jeg haft den fjerneste ide om at min billet skulle sendes til mig.

Nu er det jo sådan en gang at der er et gammelt ordsprog der heder den der ler sidst, ler bedst, og da Kristian så stod helt afslappet, og mente varr færdig med at udele billetter, manglede jeg stadig min og måtte forsigtig spørge manden om der ikke også var en til mig, hvor efter han svarede at den havde jeg da fået tilsendt, da der var booket fly for mig fra Billund til Kastrup lufthavn, men jeg var da kommet med tog…. Resten giver næsten sig selv, min bilet skulle være sendt til mig, men den var sendt til dem der betalte i Ballerup, og ikke til lille mig i Århus… hmm.. sikkert…. Det gik verden vær eller beder end at vi fik printet en ny billet til mig, og vi var så på vej til checkin… Selve checkin gik helt fint, og for en gangs skyld blev jeg ikke kaldt til siden, til ekster ordiner sikkerheds tjek, men selvfølgelige skulle jeg lige få den der

metal alarm til at gå amok, ved at glemme min Ipod i min lomme… Den er også meget lille…. Nå! En sur vagt mad sener og en tur til og jeg var igennem, og klar til at nyde en kølig lille ”bamse” og en portion spiseligt.

Som jeg skrev tidligere, har jeg besluttede mig at være fornuftig og på forkant med det meste, på denne tur, det betød også at jeg som en god en eftertænksom fyr, have tilmeldt mig den gratis SMS service, som SAS tilbyder på deres flyvninger, og det betød så også, at mens jeg sad og indtog lidt mad, tikkede der en besked ind om at flyet til Seattle var skubbet til kl. 17:00… Hmm… Fandt hurtig udad at det med et forsinket fly, i den flok betød øl, med andre ord store dejlige mørke bamser, til den ellers meget tørstige forsamling, der var alligevel nogle timer vi skulle have slået ihjel… Og det gjorde vi… Personlig var jeg meget tilbageholden ville jeg mene, men man var jo nok nødet til lige at hygge lidt med, når nu der blev givet, og de andre ellers så glædelig tog imod.

Første omgang var Magirus’s omgang ↑Anden om gang var Erik Dahl fra Conwire ↓


Og så kom den 3 omgang, sponsoreret af Magirus. ↓

Endelig kom der en SMS om at gå til gaten og af sted.

Hold da helt kæft der er langt til Californien, fra Kastrup, benene nåde og krampe, 2 film nåde man og se, og en del musik kom på banen. Den største udfordring var nok alligevel at undvære det ens krop mente skulle være morgenmad, men som efter lokal tid et sted over U.S.A. var eftermiddagskaffe.

Jubii endelig nåde vi frem, og YESS… min kuffert var da kommet med så lang, eller som andre nok ville sige so fare so good. Igennem anden sikkerhedstjek og så elles ud og med Seattles internationale lufthavns undergrunds bane hele vejen ud til gate N1 som lå så langt væk som den faktisk kunne. 4 undergrunds toge sener og vi var fremme… På dette tidspunkt var klokken 18:00 efter U.S.A. tid, og vi var endelig mest hugge på noget at spise og en gang stærk kaffe. Igen var vores fly blevet skubbet lidt, men OK så, vi fik noget sort kaffe indenbords og så gik turen ellers fra Seattle til San Francisco. Det var så her første gang jeg fik set lidt af U.S.A. og det var altså et flot syn, der var lige frem bjerge og solnedgang, og lysne begyndte at blive tændt, som vi fløj mod San. Francisco.Billede er taget fra vinduet i flyveren i Seattles lufthavn.

Så var vi her, vi var faktisk i San Francisco efter planen, og alle skulle så lige igennem et par sikkerhedstjek mere, og så var der jo lige det med bagagen… Tilbage i Kastrup, var der en fyr fra CSC der hed Dion, som havde helgarderede sig med 3 kufferter, så han var sikker på ikke at mindste alt, det medførte så bare en side effekt der hed at chancen for at miste noget pludselige var, skal vi sige fordoblet, og selvfølgelige manglede han også en af hans kufferter, og det betød så lige en lille times forsinkelse for os andre, som troligt sad i den tørre plet af en turistbus, og ventede.


Så kom vi på hotellet, og efter at have fået værelser, gik turen ned i baren… kl. var jo kun 21:00 her over, og der sad Anders og ventede på os alle. Der blev så åbnet en konto og vi hyggede. Kom vist lidt sent i seng, men som sagt jetlag er en bitch, så kl. 5:30 var Dennis her vågen, og hvad var så ellers mere passende end at blogge lidt J Vi skal på udflugt i dag, og der er morgenmad lige om lidt, så jeg slutter her.


Share

Comments are closed.