Enterprise is haling me

Tænk en gang om vi mennesker i en nær fremtid vil være i stand til at bevæge os uden for vores eget solsystem, ja jeg er begyndt, at se Star Trek Enterprise, Tak for tippet min ven. Jeg er blevet helt opslugte af den serie, men det univers og den historie de formår at skabe igennem Enterprise, er så fantastisk, at jeg tror man bliver lidt afhængelig af det. Jeg kan bare ikke få nok, det ene afsnit føre til det næste og sådan kan jeg blive ved hele natten hvis ikke min krop stoppede mig i nat, så var jeg fortsat til næste morgen, hvordan jeg så ville have det med det ved jeg ikke, det er meget lang tid siden jeg er sprunget en nat over sidst. Jeg tror faktisk ikke det er nogen skade til at gøre en gang i mellem, specielt når man føler hverdagens krav om tidlig op og tidlig i seng er ved at få taget i en. Mange vil nok ikke give mig ret, specielt ikke min kone, men jeg er helt sikker på, hvis hun en dag bliver ligeså fanget af noget som jeg er blevet så ville hun gøre det samme. Jeg har dog beroliget hende med at der kun er 4 seasons i Enterprise og ikke 9 som der var med X-Files :-). Nå nu har jeg ikke tid til at skrive mere, Enterprise is haling me 😉

Share

Comments are closed.