10 år med WM-data/Logica

Så blev det 10 år. Det hele virker som om det er 20 år siden, men det må jo betyde at jeg har fyldt på i en hastighed der har fået min hjerne til at føle det skulle havde kommet over 15 år, men med en buffer på 5 år i input området af min hjerne, kan det vel ikke gå helt galt i fremtiden.
Når jeg tager et kig på hvad det er jeg har fyldt på de sidste 10 år, kan det kun forvirre en hver, men hovedtrækkene er vel min dejlige kone, min undanelse, min ekstra undanelse med Red Hat, og vores kommende barn (der gerne skulle mede sin ankomst den 25 februar), det er selvfølgelige bare hovedtrækkende, og der ville jo være mange flere under kategorier, hvis man gik i detaljer.
Jeg tror lidt de sidste 10 år har været som en rejse, på en måde kan man godt sammenline det med vores Kina tur i 2006. Så mange oplevelser på så kort tid, fylder også 5 års bufferen hurtig, og giver en oplevelse af 3 uger har varet 5 år. Det mest fantastiske er, blandt alle de mange oplevelser, har der været gode så vel som minder gode oplevelser, men heldigvis fortrænger de gode altid de mindre gode i lagring processen.
Hvad mon de næste 10 år så vil bringe… Desværre er fremtiden ikke som fortiden, men det er vel også heldig nok, da det ville være svært, at sortere de mindre gode oplevelser fra de gode oplevelser, er der ikke også noget med at det skal være skidt før det bliver godt. Vi er jo kun mennesker. Hovedtrækkene for de næste 10 år vil måske blive noget med barnegråd og ble skifte, mange glæder og bekymringer og hvem ved måske RHCX. Dem der kender mig ved at RHCX er en af mine store ønsker, da jeg gerne vil lære fra mig og glæde andre med brugbar viden, men RHCX er også på en måde lidt skræmmende at tænke på, men det har det hele vel være fra start til nu…
Her til slut vil jeg sige tak til den store opbakning jeg har modtage de sidste 10 år fra kollegaer og venner, familie og ikke mindst min dejlig kone Gitte, som om nogen har forstået at fremhæve det positive i hverdagen…

TAK…

Share

Comments are closed.