Hvorfor skal Telenor være det sidste Danske mobil teleselskab til at få Nexus S ?

Hvordan kan det være at Telenor som de sidste af de store mobil teleselskaber i Danmark får Nexus S, Det er som om de altid kommer efter andre. Tag nu f.eks. da jeg ventede på min N97 det tog op til 1 år før jeg fik den fra jeg havde forelsket mig i den. Jeg håber virkelig det skyldes en forglemmelse fra vores salgs person hos Telenor at jeg ikke her 18 dage efter udgivelsen at Nexus S i Danmark sidder med den i min hånd. Som det sidste idag inden jeg tog hjem lagde jeg en besked hos vores sælger om at ringe tilbage. Det bliver nok desværre først på mandag  jeg snakker med ham, men så håber jeg også at svaret er positiv. Jeg kan snart ikke tænke på andet end alle de fede applikationer jeg skal lege med, alt fra E-book læser til sove monitorgrines software, på den dejlige sag af en Androide platform.

Ud over det, frelste jeg en Lenovo T41 fra den sande død idag, egentlig var den dømt til udsmidning, men efter at ave hørt historien om en arbejdesløs dame som er den uheldige ejer af en Mac bærbar, og derfor ikke havde M$ Office, men havde skrevet 200 ansøgninger i noget alla notepad til Mac…  Jeg sprang på denne her T41 med en Fedora 14 Live CD og på den måde installerede Fedora 14, først med tanken om at en maskine fra 2004 ikke ville være i stand til at kæmpe sig igennem Gnome den store dreng, og derfor lagde jeg LXDE på som det første, men det var altså bare for grim en Desktop, så prøvede jeg XFCE, beder, men det mininede mig alt for meget om M$ Windows, og jeg forsøgte så at starte Gnome. Til min store overraskelse køre det uden problemer, ja! jeg kunne faktisk aktivere 3D Desktoppen med alle den gæder og lade det indbygedet ATI grafikkort håndtere den del. Her efter installerede jeg Chrome, Java,  Libereoffice, Gimp Inkscape, Darktable og ikke mindst Scribus. Her efter erstattede jeg det nederste panel med med avant-windows-navigator og fintuenede den med lidt eye candy. Her efter overrakte jeg hele hærligheden til min gode ven Ole, som var yders tilpas med mit arbejde. Nå ja jeg sneg lige teamviewer, bare hvis der nu skulle blive noget 🙂

Ud over mit brændende ønske om snart at få min Nexus S og mit håb om at mine nærmeste snart vil se friheden i GNU/Linux gerne i form af Fedora, er jeg begyndt på version 2 af min FTP bruger GUI, som jeg har skrevet i Python med PyGTK og designet min GUI i Glade 3 Denne gang med GTK::Builder og ikke libeglade. Det er bare en dejlig fornemmelse at programmere noget andre gerne skulle få glæde af, men samtidig af pudse mine Python egenskaber af.

Alexander er begyndt i dagpleje og det går fanatisk, dog har vi haft et midlertidig set back i form af influenza og forkølelse de sidste 1½ uge og lige nu truer med at sende mig til barnedåb alene hos min søster og deres datter Olivia  på søndag. Håber ikke det bliver sådan, men  forståeligt nok at holde Alexander hjemme sammen  med hans mor, da der allerede er baktusser nok at kæmpe med, fra alle sider så som dagpleje, og tossede dansker der tror det er sommer bare fordi solen har vist sig et par dage og på den måde har raget sig en sydom til de så går og smitter alle os andre fornuftige Dansker med.

Share

Comments are closed.